Könyvajánló: Peller Mariann “Végtelen kísértés”

Könyvajánló: Peller Mariann “Végtelen kísértés”

Szeretek a szülinapomra könyvet kapni, mert mialatt egy új életévbe lépek ezen a világon, egyúttal a könyvből tanulhatok vagy éppen kalandozva ünnepelhetem az új évemet. 2021 februárjában, egy kád forró fürdővel ölelkezve kezdtem bele Peller Mariann: Végtelen kísértés könyvébe, amelyet a Libertine kiadója tett fizikálisan könyvvé. Mindig is kedveltem Mariannt az eddigi ismereteim alapján, ezzel a könyvével pedig íróként is nagyon megkedveltem.

Annyira izgalmasan repít el a történet 1 nő hétköznapi életén át a globális energia-együttható világába, hogy szinte ujjongani és kacagni kezdtem a kádban, miközben egyre gyorsabban lapoztam, hiszen alig vártam a fejleményeket. A történet minden egyes jelenete érzékien fogalmazott, olykor még a helyiség illatát is az orromban éreztem…a forgatáson a bevilágosításból áramló fényenergia illata, Johnny Blaze fizikai jelene és energiájának illata, a reggeli frissen főtt kv párolgása, amely szinte a főszereplő nő dezodora, amellyel a gondolatainak kettősségéből áradó “izzadságot” próbálja színészien elfedni – elvégre, minden reggel a férje által már elkészített kv jó ürügy az első beszélgetés témájához, nehogy otthon is Blaze irányítsa a dolgokat…

Mialatt a könyvet olvastam a 35 évem összes párkapcsolatát, kalandját és szerelmét átfuttattam a lelkemen. Egyszer csak azt vettem észre, hogy arra jövök rá, az életem eddigi férfijai (1 kivételével) mind kihasználtak vagy nem értékeltek, nem szerettek igazán. A terhet cipeltem magammal egészen idáig…továbbolvastam, mialatt az összes eddig volt kapcsolatomat lezártam/letettem és szabaddá tettem a lelkemet. Valentin napján is a kádban olvastam a történet folytatását, amikor rájöttem, még eddig nem köszöntem meg az egyetlen férfinek az életemben, aki kedvesen és szeretetteljesen bánt velem 10en éves korunktól. Ezt egy levélben tettem meg.

Mariann a Végtelen kísértéssel egy olyan történetet kreált a lapokra, ami szerintem a nővé avatás egy állomása.
Olyan lágyan érinti a szexualitás és az emberi kapcsolódás lehetőségeit, ahogy ezt eddig írott formában még soha nem olvastam.

Azoknak ajánlom a könyvet, akik most azonnal érezni akarják a női-férfi erő lehetőségeit; tanulni akarnak a világunkban utazásról – amit ebben az esetben nem járművel teszünk; és témára vágynak, amit a gyerekükkel, a családjukkal vagy a barátaikkal vitathatnak meg.

Nagyon köszönöm Mariann, hogy megalkottad és bátran papírra írtad ezt a történetet; szeretettel várom a következő írásodat!

Örömmel,
Sas Gabriella

Megjegyzésem: ez a bejegyzés nem szponzorált tartalom, hanem az én egyedi véleményem eredménye

Peller Mariann: Végtelen kísértés

Hozzászólás

Your email address will not be published.