Életutamon

…éreztem, láttam, megcsináltam, motiváltam, részesültem, tapasztaltam…

Zsolnay egykori Tündérvárosában nőttem fel abban a családban, ami bevezetett az utazás csodájába; megmutatta mire képes az ember a keze munkájával, kitartással, precizitással és a fizikai adottságaival.
Így élhettem meg milyen Pécsről Rómába biciklizni, zene nyelven érteni, fúvós hangszeren játszani, több hónapot élni -40 Celsiusban Finnországban, átúszni a Balatont és 2 hétig a Csendes-óceán vizén kajakozni.
Jelenleg Budapesten élek; több, mint 10 éve.
Igazán a főváros nyitotta ki számomra a nagyvilágot.
Éveket dolgoztam multi-környezetben: szerveztem, támogattam, ellenőriztem, képviseltem országunkat Európa-szerte és az Egyesült Államokban.
Mindig is érdekelt az önkéntesség megvalósítása: megkerestem magamnak azt a helyet, ahol a kezeimmel alkothatok pusztán azzal a céllal, hogy másoknak olyat adhassak, ami örömmel telíti őket; ékszereket készítettem régi porcelánokból és porcelán darabkákból; az alkotótársam pedig támogatott, hogy önálló kiállításom is lehessen.
A művészetek megértése, követése és élvezése szintén családom iránymutatója, amely engem is vezet; egy budapesti galéria- és aukciósház lenyűgöző életciklusában munkálkodhattam ékszerbecsüsként.
Izgalmasnak tartom a funkcionális- és dísztárgyak eredetét, meséit, mindent, amit magukon viselnek.
Sok időt töltöttem azzal, hogy megismerhessem az ember esztétikához és saját szépségéhez fűződő viszonyát.
Szavak…szeretem szóformázni és átadni az élményeimet, tapasztalataimat a gasztronómiáról, a design-ról, az utazásaimról, az egészség&szépség együtteséről vagy akár abszurd környezetekről.
Szeretek emberekkel kapcsolódni, közösen alkotni, új látásmódba lépni!